Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jg,h.vhk parayuay
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cuenca passt de bal met de wreef. Canteros heeft problemen om de bal te vangen. Arroyos is nu in balbezit. Bogarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín schiet op doel. Zelaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Paiva passt de bal in één keer door. Daar is Arroyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal begaat een overtreding. Bernal krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogarín met een sublieme pass. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - parayuay 1:0

19e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Paiva onderschept slim de pass. Paiva speelt de bal door. Bogarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jg,h.vhk - parayuay 1:1

38e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco met een sublieme pass. Daar is Arroyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bareiro speelt de bal door. Daar is Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyos rent richting de bal. Bogarín is nu in balbezit. Bogarín schiet op doel. Paal! Zelaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jg,h.vhk 39%, parayuay 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jg,h.vhk - parayuay 1:1

46e minuut.
Bogarín rent richting de bal. Pacheco rent richting de bal. Bernal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pacheco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pacheco kan niet meer verder spelen. Barreto komt het veld opgelopen. Barreto met een snel genomen vrije trap. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Klungelig pakt Erico de bal. Mereles is nu in balbezit. Erico onderschept slim de pass. Erico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - parayuay 1:2

70e minuut.
Barreto rent richting de bal. Bogarín rent richting de bal. Bogarín probeert naar een medespeler te passen. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jg,h.vhk - parayuay 2:2

73e minuut.
Agüero met een harde bal richting middenveld. Bogarín kopt de bal weg. Daar is Denis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyos onderschept slim de pass. Arroyos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bareiro geeft een hoge lob. Mereles met een sublieme pass. Klungelig pakt Cuenca de bal. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - parayuay 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jg,h.vhk 43%, parayuay 57%.
jg,h.vhk - parayuay 2:3