Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parayuay jg,h.vhk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico is nu in balbezit. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bendlin is nu in balbezit. Paiva speelt de bal door. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - jg,h.vhk 1:0

19e minuut.
Ardisonne trapt de bal weg van het doel. Cuenca rent richting de bal. Ferreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferreira krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Erico rent richting de bal. Brugada onderschept slim de pass. Brugada passt de bal in één keer door. Arroyos rent richting de bal. Arroyos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
parayuay - jg,h.vhk 1:1

27e minuut.
Ferreira schiet op doel. Mereles kopt de bal weg. Mereles speelt de bal door. Arroyos rent richting de bal. Arroyos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín rent richting de bal. Bogarín speelt de bal door. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - jg,h.vhk 1:2

35e minuut.
Bareiro onderschept slim de pass. Arroyos onderschept slim de pass. Bogarín heeft problemen om de bal te vangen. Arroyos rent richting de bal. Arroyos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 51%, jg,h.vhk 49%.
parayuay - jg,h.vhk 1:2

55e minuut.
Cuenca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brugada de bal onder controle te krijgen. Filártiga rent richting de bal. Filártiga geeft een lange en hoge pass. Arroyos krijgt zijn hoofd ertegen. Zelaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Denis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bogarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogarín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bogarín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huerta komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Denis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortigoza de bal. Ortigoza passt de bal zonder na te denken. Erico rent richting de bal. Erico haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
parayuay - jg,h.vhk 2:2

82e minuut.
Filártiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huerta geeft een lange en hoge pass. Daar is Canteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 62%, jg,h.vhk 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parayuay - jg,h.vhk 2:2