Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
d.m.d. pececito
Normal Tactiek La torre
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Doeltrap. Román met een harde bal richting middenveld. Barreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saccarello rent richting de bal. Saccarello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Mereles verovert de bal door een tackle van achteren. Guanes onderschept slim de pass. Villar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Villar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Guanes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guanes kan niet meer verder spelen. Tellez komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Inworp. Semeniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saccarello is nu in balbezit. Saccarello schiet op doel. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
d.m.d. - pececito 1:0

42e minuut.
Díaz De Vivar kopt de bal weg. Figueredo rent richting de bal. Figueredo geeft een lange en hoge pass. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: d.m.d. 58%, pececito 42%.
d.m.d. - pececito 1:0

54e minuut.
Bogarín passt de bal zonder na te denken. Díaz De Vivar is nu in balbezit. Díaz De Vivar met een sublieme pass. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos schiet op doel. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saccarello heeft problemen om de bal te vangen. Saccarello draait met de bal, schiet en ... Román probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
d.m.d. - pececito 2:0

55e minuut.
Bogarín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

61e minuut.
Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro geeft een hoge lob. Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Da Rosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barreiro geeft de bal voor. Figueredo controleert de bal met de borst. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Da Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Rosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: d.m.d. 57%, pececito 43%.
d.m.d. - pececito 2:0