Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport9 Oviedo Futbol Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz onderschept slim de pass. Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Villasanti passt de bal in één keer door. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha passt de bal zonder na te denken. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Villasanti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brizuela komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Gauto geeft een hoge lob. Inworp. Brizuela met een snelle inworp. León probeert de bal met de borst te controleren. León geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lesme met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rivarola de bal. Rivarola kopt de bal weg. Daar is Villagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Careaga verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela rent richting de bal. Brizuela geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
sport9 - Oviedo Futbol Club 0:1

18e minuut.
León haalt uit met een fantastische trap. Brizuela is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brizuela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mereles kopt de bal weg. Lesme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales schiet op doel. Sandoval probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fatecha is nu in balbezit. Fatecha passt de bal met de wreef. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sandoval de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sport9 - Oviedo Futbol Club 1:1

38e minuut.
Torales is nu in balbezit. Fatecha is nu in balbezit. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Torales onderschept slim de pass. Torales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rojas trapt de bal weg van het doel. León kopt de bal weg. Dominguez Dibb bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra onderschept slim de pass. Villagra draait met de bal, schiet en ... Lesme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport9 54%, Oviedo Futbol Club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sport9 - Oviedo Futbol Club 1:1

77e minuut.
Careaga met een sublieme pass. Mereles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereles geeft de bal voor. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap. Lesme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Chaparro geeft een hoge lob. Toñanez kan de bal niet met de borst controleren. Gadea rent richting de bal. Torales rent richting de bal. Torales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport9 53%, Oviedo Futbol Club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sport9 - Oviedo Futbol Club 1:1