Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oviedo Futbol Club sport9
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Rivarola geeft de bal voor. Villagra probeert de bal met de borst te controleren. Gauto verovert de bal door een tackle van achteren. León onderschept slim de pass. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
León is nu in balbezit. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez geeft een hoge lob. Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sandoval trapt de bal weg. León kopt de bal weg. Klungelig pakt Dominguez Dibb de bal. Mereles rent richting de bal. Mereles geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cattebeke geeft een lange en hoge pass. Muñiz probeert de bal aan de voet te houden. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Daar is Careaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villasanti zal de hoekschop nemen. Villagra heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oviedo Futbol Club 47%, sport9 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oviedo Futbol Club - sport9 0:0

49e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha schiet op doel. Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo Futbol Club - sport9 0:1

61e minuut.
Rojas met een sublieme pass. Villasanti kopt de bal weg. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo Futbol Club - sport9 0:2

66e minuut.
León passt de bal met de wreef. Villagra is nu in balbezit. Gauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra onderschept slim de pass. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oviedo Futbol Club 49%, sport9 51%.
Oviedo Futbol Club - sport9 0:2