Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pececito Asunción F. C.
La torre Tactiek Defensivo
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Ratti verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff is nu in balbezit. Ortellado is nu in balbezit. Ortellado probeert naar een medespeler te passen. Albospino is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piatti de bal. Melgarejo onderschept slim de pass. Melgarejo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetrini onderschept slim de pass. Albospino is nu in balbezit. Cetrini rent richting de bal. Cetrini schiet op doel. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski geeft een lange en hoge pass. Cetrini kopt de bal weg. Albospino rent richting de bal. Albospino haalt uit met een fantastische trap. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pineda geeft de bal voor. Castro controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortellado. Ortellado krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomatta begaat een overtreding. Yaluff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yaluff kan niet meer verder spelen. Díaz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Ratti verovert de bal door een tackle van achteren. Ratti geeft de bal voor. Da Rosa is nu in balbezit. Da Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pececito - Asunción F. C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pececito 62%, Asunción F. C. 38%.
pececito - Asunción F. C. 1:0

51e minuut.
Jaegli probeert naar een medespeler te passen. Cardozo kopt de bal weg. Albospino rent richting de bal. Albospino schiet op doel. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pececito - Asunción F. C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pececito 47%, Asunción F. C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pececito - Asunción F. C. 1:1