Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asunción F. C. club giovanni
Defensivo Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
León is nu in balbezit. León geeft een lange en hoge pass. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Solalinde geeft een hoge lob. Albospino is nu in balbezit. Insfran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Insfran krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Melgarejo de bal. Melgarejo speelt de bal door. Albospino is nu in balbezit. Albospino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asunción F. C. - club giovanni 1:0

25e minuut.
Mora is nu in balbezit. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora begaat een overtreding. Albospino roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Albospino kan niet meer verder spelen. Ovando komt het veld opgelopen. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Insfran. Insfran krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Melgarejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mindikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ovando de bal. Ovando schiet op doel. Alborno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asunción F. C. - club giovanni 2:0

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Mora de bal onder controle te krijgen. Ortellado rent richting de bal. Mora begaat een overtreding. Mora krijgt een gele kaart. Ortellado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz probeert naar een medespeler te passen. Yaluff is nu in balbezit. Alcaraz onderschept slim de pass. Alcaraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asunción F. C. - club giovanni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asunción F. C. 52%, club giovanni 48%.
Asunción F. C. - club giovanni 2:1

54e minuut.
Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz passt de bal in één keer door. León rent richting de bal. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León schiet op doel. Jaegli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ovando passt de bal zonder na te denken. Ortellado rent richting de bal. Sapena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sapena krijgt een gele kaart. Ortellado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yaluff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sapena onderschept slim de pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sapena moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sapena schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cardozo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cardozo kan niet meer verder spelen. Díaz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Cetrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo is nu in balbezit. Cetrini is nu in balbezit. Ovando is nu in balbezit. Ovando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asunción F. C. 44%, club giovanni 56%.
Asunción F. C. - club giovanni 2:1