Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
d.m.d. NEW ATLETIC F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte onderschept slim de pass. Diarte speelt de bal door. Heisecke rent richting de bal. Heisecke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro onderschept slim de pass. Saccarello verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Saccarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccarello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laterza met een snelle inworp. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi probeert naar een medespeler te passen. Heisecke rent richting de bal. Heisecke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fustagno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
d.m.d. - NEW ATLETIC F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: d.m.d. 54%, NEW ATLETIC F.C 46%.
d.m.d. - NEW ATLETIC F.C 0:1

58e minuut.
Bernardes rent richting de bal. Bernardes geeft de bal voor. Neffa is nu in balbezit. Heisecke onderschept slim de pass. Heisecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Invernizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte speelt de bal door. Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
d.m.d. - NEW ATLETIC F.C 0:2

73e minuut.
Santacruz geeft een lange en hoge pass. Neffa kopt de bal weg. Daar is Guanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heisecke is nu in balbezit. Heisecke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz De Vivar met een snelle inworp. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello verovert de bal door een tackle van achteren. Saccarello geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barrientos trapt de bal weg van het doel. Saccarello kopt de bal weg. Klungelig pakt Kishiro de bal. Barrientos rent richting de bal. Barrientos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. León trapt de bal weg. Guanes kan de bal niet met de borst controleren. Heisecke is nu in balbezit. Heisecke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: d.m.d. 68%, NEW ATLETIC F.C 32%.
d.m.d. - NEW ATLETIC F.C 0:2