Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
d.m.d. sport9
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Villalba zijn tegenspeler op de grond. Muñiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torales rent richting de bal. Torales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gauto geeft een lange en hoge pass. Daar is Fatecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatecha passt de bal zonder na te denken. Torales is nu in balbezit. Torales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Guanes probeert de bal met de borst te controleren. Gadea verovert de bal door een tackle van achteren. Gadea met een sublieme pass. Torales rent richting de bal. Torales schiet op doel. Barrientos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Fatecha passt de bal in één keer door. Dominguez Dibb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez Dibb probeert naar een medespeler te passen. Torales is nu in balbezit. Torales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
d.m.d. - sport9 0:1

19e minuut.
Méndez rent richting de bal. Fatecha speelt de bal door. Torales is nu in balbezit. Fatecha rent richting de bal. Fatecha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Guanes is nu in balbezit. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha speelt de bal door. Daar is Torales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
d.m.d. - sport9 0:2

29e minuut.
Barrientos met een sublieme pass. Saccarello is nu in balbezit. Torales verovert de bal door een tackle van achteren. Torales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz geeft een hoge lob. Torales is nu in balbezit. Torales draait met de bal, schiet en ... Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: d.m.d. 62%, sport9 38%.
d.m.d. - sport9 0:2

46e minuut.
Torales heeft problemen om de bal te vangen. Semeniuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torales. Torales krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Solalinde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaparro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatecha rent richting de bal. Fatecha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
d.m.d. - sport9 0:3

84e minuut.
Guanes rent richting de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha is nu in balbezit. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales schiet op doel. Barrientos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: d.m.d. 58%, sport9 42%.
d.m.d. - sport9 0:3