Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer MANAGER paragua
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce passt de bal met de wreef. Zalazar rent richting de bal. Zalazar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een hoge lob. Inworp. Arévalo met een snelle inworp. Wasmosy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aquino rent richting de bal. Aquino passt de bal zonder na te denken. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... Gayoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo met een sublieme pass. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alvarenga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Osorio speelt de bal door. Wasmosy probeert naar een medespeler te passen. Paredes is nu in balbezit. Zalazar onderschept slim de pass. Zalazar schiet op doel. Olmedo bokst de bal weg. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. Olmedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer MANAGER - paragua 0:1

33e minuut.
Morra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy haalt uit met een fantastische trap. Olmedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer MANAGER 54%, paragua 46%.
Soccer MANAGER - paragua 0:1

48e minuut.
Insfran is nu in balbezit. Bendlin onderschept slim de pass. Bendlin met een sublieme pass. Wasmosy heeft problemen om de bal te vangen. Wasmosy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bendlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendlin probeert naar een medespeler te passen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Olmedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino geeft de bal voor. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Alvarenga de bal onder controle te krijgen. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccer MANAGER - paragua 1:1

56e minuut.
Ibarra speelt de bal door. Bendlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendlin geeft een hoge lob. Zalazar rent richting de bal. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Insfran heeft problemen om de bal te vangen. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy passt de bal zonder na te denken. Zalazar heeft problemen om de bal te vangen. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Olmedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer MANAGER 51%, paragua 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccer MANAGER - paragua 1:1