Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paragua zs
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arce met een harde bal richting middenveld. Da Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Escauriza is nu in balbezit. Osorio onderschept slim de pass. Osorio passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wasmosy rent richting de bal. Zalazar verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo maakt een afschuwelijke overtreding. Arévalo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paragua 45%, zs 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paragua - zs 0:0

63e minuut.
Lloret is nu in balbezit. Zalazar onderschept slim de pass. Wasmosy rent richting de bal. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Arévalo geeft een hoge lob. Ibarra kopt de bal weg. Wasmosy is nu in balbezit. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy speelt de bal door. Daar is Leguizamón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Viera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Ibarra de bal. Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy passt de bal in één keer door. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paragua - zs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paragua 47%, zs 53%.
paragua - zs 1:0

zs