Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia 1902 paragua
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Silva met een snelle inworp. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een lange en hoge pass. Zalazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Fleytas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia 1902 - paragua 0:1

12e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Berges onderschept slim de pass. Berges passt de bal met de wreef. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Wasmosy probeert naar een medespeler te passen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel. Fleytas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia 1902 - paragua 0:2

34e minuut.
Duarte speelt de bal door. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy passt de bal met de wreef. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel. Fleytas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bendlin onderschept slim de pass. Ibarra met een sublieme pass. Ozuna is nu in balbezit. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia 1902 59%, paragua 41%.
Olimpia 1902 - paragua 0:2

48e minuut.
Duarte met een snelle inworp. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft een hoge lob. Morel is nu in balbezit. Morel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ozuna met de inworp. Riart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra speelt de bal door. Klungelig pakt Morel de bal. Morel draait met de bal, schiet en ... Gayoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia 1902 - paragua 1:2

77e minuut.
Arias rent richting de bal. Riart onderschept slim de pass. Riart passt de bal zonder na te denken. Morel rent richting de bal. Morel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ibarra geeft de bal voor. Zalazar probeert de bal aan de voet te houden. Cabral rent richting de bal. Wasmosy onderschept slim de pass. Wasmosy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia 1902 38%, paragua 62%.
Olimpia 1902 - paragua 1:2