Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerro Porteño Sau Paulo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Cristaldo de bal. Cristaldo passt de bal met de wreef. Valinotti is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Basualdo probeert naar een medespeler te passen. Vergara is nu in balbezit. Cristaldo speelt de bal door. Mereles is nu in balbezit. Mereles speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palacios. Palacios krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gorostiaga rent richting de bal. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma passt de bal zonder na te denken. Cartes is nu in balbezit. Cartes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Porteño - Sau Paulo 0:1

35e minuut.
Basualdo probeert naar een medespeler te passen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes passt de bal in één keer door. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Valinotti is nu in balbezit. Valinotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Amarilla de bal. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Porteño 47%, Sau Paulo 53%.
Cerro Porteño - Sau Paulo 0:1

47e minuut.
Pistilli rent richting de bal. Cattebeke rent richting de bal. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Cristaldo is nu in balbezit. Cristaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerro Porteño - Sau Paulo 1:1

53e minuut.
Ledesma speelt de bal door. Rotela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma begaat een overtreding. Ledesma krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hermann rent richting de bal. Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke passt de bal in één keer door. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gorostiaga probeert de bal aan de voet te houden. Ocampos is nu in balbezit. Ocampos speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Gorostiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes probeert naar een medespeler te passen. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mereles rent richting de bal. Mereles passt de bal in één keer door. Morínigo met een sublieme pass. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Porteño 49%, Sau Paulo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerro Porteño - Sau Paulo 1:1