Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ناغلفعغل Libertad4
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Lovera verovert de bal door een tackle van achteren. Lovera probeert naar een medespeler te passen. Paiva rent richting de bal. Paiva schiet op doel. Plá kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vachetta kopt de bal weg. Godoy rent richting de bal. Esgaib onderschept slim de pass. Esgaib schiet op doel. Salcedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ناغلفعغل - Libertad4 1:0

23e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Garcia schiet op doel. Mindikowski heeft problemen om de bal te vangen. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva draait met de bal, schiet en ... Saba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ناغلفعغل 66%, Libertad4 34%.
ناغلفعغل - Libertad4 1:0

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Yaluff de bal onder controle te krijgen. Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esgaib raakt geblesseerd tijdens het duel. Enciso komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Santacruz met een sublieme pass. Pettirossi is nu in balbezit. Pettirossi passt de bal in één keer door. Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste. Esgaib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yaluff probeert naar een medespeler te passen. Azuaga rent richting de bal. Azuaga met een sublieme pass. Bonet is nu in balbezit. Bonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ناغلفعغل - Libertad4 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ناغلفعغل 59%, Libertad4 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ناغلفعغل - Libertad4 1:1