Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miqueas FC los mayoyos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Jolay is nu in balbezit. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Dominguez Dibb is nu in balbezit. Dominguez Dibb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miqueas FC - los mayoyos 0:1

4e minuut.
Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa is nu in balbezit. Altieri maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Altieri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Altieri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Méndez met de inworp. Cuevas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agüero de bal. Dominguez Dibb verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez Dibb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanes begaat een overtreding. Sosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero komt bij de bal en schiet. Dominguez Dibb maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarenga met de inworp. Sosa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miqueas FC 73%, los mayoyos 27%.
Miqueas FC - los mayoyos 0:1

57e minuut.
Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya is nu in balbezit. Ozuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuna schiet op doel. Daar is Ferrario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado rent richting de bal. Met opzet legt Cuevas zijn tegenspeler op de grond. Mercado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mercado kan niet meer verder spelen. Bazan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero speelt de bal door. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez Dibb onderschept slim de pass. Dominguez Dibb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miqueas FC 40%, los mayoyos 60%.
Miqueas FC - los mayoyos 0:1