Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libertad4 Miqueas FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Paiva is nu in balbezit. Paiva passt de bal in één keer door. Garcia rent richting de bal. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sanabria passt de bal in één keer door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna onderschept slim de pass. Ozuna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Barboza probeert de bal met de borst te controleren. Jolay probeert naar een medespeler te passen. Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna haalt uit met een fantastische trap. Salcedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad4 - Miqueas FC 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jolay met de inworp. Azuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mercado geeft een hoge lob. Plá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plá geeft een lange en hoge pass. Ozuna is nu in balbezit. Ozuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barboza geeft de bal voor. Bonet rent richting de bal. Vergara rent richting de bal. Bonet is nu in balbezit. Bonet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Garcia passt de bal met de wreef. Daar is Guanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonet rent richting de bal. Bonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Libertad4 - Miqueas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad4 58%, Miqueas FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Libertad4 - Miqueas FC 1:1

47e minuut.
Agüero speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met de inworp. Paiva is nu in balbezit. Paiva geeft de bal voor. Insaurralde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Azuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria passt de bal zonder na te denken. Daar is Ozuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Plá geeft de bal voor. Bonet rent richting de bal. Vergara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vergara krijgt een gele kaart. Bonet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garcia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Godoy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fadul met de inworp. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad4 - Miqueas FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad4 43%, Miqueas FC 57%.
Libertad4 - Miqueas FC 1:2