Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caaguazu Yupanqui FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Iturbe rent richting de bal. Godoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iturbe raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuster kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Enriquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caaguazu - Yupanqui FC 0:1

5e minuut.
Nissen is nu in balbezit. Nissen speelt de bal door. Klungelig pakt Kuster de bal. Iturbe rent richting de bal. Iturbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Nissen rent richting de bal. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe schiet op doel. Enriquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caaguazu - Yupanqui FC 0:2

41e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macchi met de inworp. Kuster rent richting de bal. Kuster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mercado is nu in balbezit. Mercado geeft de bal voor. Carvallo rent richting de bal. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
met een harde bal richting middenveld. Moreno probeert de bal met de borst te controleren. Moreno met een sublieme pass. Monges is nu in balbezit. Monges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caaguazu - Yupanqui FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caaguazu 65%, Yupanqui FC 35%.
caaguazu - Yupanqui FC 1:2

53e minuut.
Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy met een sublieme pass. Iturbe rent richting de bal. Iturbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Ortellado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy rent richting de bal. Lemos speelt de bal door. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caaguazu 54%, Yupanqui FC 46%.
caaguazu - Yupanqui FC 1:2