Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
car Yupanqui FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Carvallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Ortellado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortellado passt de bal met de wreef. Palacios rent richting de bal. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
car - Yupanqui FC 0:1

8e minuut.
Kuster rent richting de bal. Aldama rent richting de bal. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Kuster rent richting de bal. Kuster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
car - Yupanqui FC 0:2

44e minuut.
Carvallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma rent richting de bal. Carvallo begaat een overtreding. Ledesma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ledesma kan niet meer verder spelen. Insfran komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: car 44%, Yupanqui FC 56%.
car - Yupanqui FC 0:2

51e minuut.
Carles passt de bal zonder na te denken. Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuster speelt de bal door. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: car 51%, Yupanqui FC 49%.
car - Yupanqui FC 0:2
car