Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neri F.C. LOa neicos
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Yaluk kopt de bal weg. Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú met een sublieme pass. Amigo is nu in balbezit. Amigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Toñanez bereikt de bal nog maar net als eerste. Toñanez met een sublieme pass. Daar is Amigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Ozorio de bal. Inworp. Galindo met een snelle inworp. Michelagnoli rent richting de bal. Michelagnoli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Otazú verovert de bal door een tackle van achteren. Otazú met een sublieme pass. Ozorio met een sublieme pass. Amigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo schiet op doel. Viveros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú probeert naar een medespeler te passen. Amigo is nu in balbezit. Amigo schiet op doel. Viveros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neri F.C. - LOa neicos 0:1

28e minuut.
Yaluk is nu in balbezit. Michelagnoli onderschept slim de pass. Michelagnoli passt de bal met de wreef. Vysokolán rent richting de bal. Vysokolán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Michelagnoli onderschept slim de pass. Michelagnoli passt de bal in één keer door. Vysokolán is nu in balbezit. Vysokolán haalt uit met een fantastische trap. Ortigoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Amigo passt de bal met de wreef. Otazú is nu in balbezit. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú verovert de bal door een tackle van achteren. Otazú schiet op doel. Viveros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neri F.C. 56%, LOa neicos 44%.
Neri F.C. - LOa neicos 0:1

78e minuut.
Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli onderschept slim de pass. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ... Toñanez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neri F.C. 54%, LOa neicos 46%.
Neri F.C. - LOa neicos 0:1