Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yupanqui FC LOa neicos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Toñanez speelt de bal door. Otazú is nu in balbezit. Otazú probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yupanqui FC - LOa neicos 0:1

11e minuut.
Kuster is nu in balbezit. Kuster passt de bal zonder na te denken. Iturbe rent richting de bal. Iturbe draait met de bal, schiet en ... Díaz De Bedoya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Toñanez controleert de bal met de borst. Kuster rent richting de bal. Kuster passt de bal zonder na te denken. Iturbe rent richting de bal. Iturbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yupanqui FC 46%, LOa neicos 54%.
Yupanqui FC - LOa neicos 0:1

58e minuut.
Toyotoshi kopt de bal weg. Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvallo begaat een overtreding. Carvallo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Iturbe probeert de bal met de borst te controleren. Ozorio is nu in balbezit. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. Ortigoza kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yupanqui FC - LOa neicos 1:1

71e minuut.
Ozorio geeft de bal voor. Macchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardisonne de bal. Amigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Amigo rent richting de bal. Carvallo rent richting de bal. Amigo verovert de bal door een tackle van achteren. Otazú is nu in balbezit. Otazú haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Macchi met de inworp. Toñanez verovert de bal door een tackle van achteren. Ortellado is nu in balbezit. Ortellado geeft een hoge lob. Iturbe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Toyotoshi met de inworp. Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú rent richting de bal. Otazú draait met de bal, schiet en ... kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yupanqui FC - LOa neicos 1:2

87e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Otazú is nu in balbezit. Carvallo begaat een overtreding. Carvallo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Otazú roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Otazú kan niet meer verder spelen. Gadea komt het veld opgelopen.

88e minuut.
met een sublieme pass. Yaluk kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardisonne de bal. Amigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yupanqui FC - LOa neicos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yupanqui FC 59%, LOa neicos 41%.
Yupanqui FC - LOa neicos 1:3