Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parque del guaira car
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Trociuk verovert de bal door een tackle van achteren. Trociuk probeert naar een medespeler te passen. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Piatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parque del guaira - car 1:0

4e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Doldán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez. Sánchez krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Saba geeft de bal voor. Morínigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morínigo passt de bal met de wreef. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parque del guaira - car 2:0

40e minuut.
Zaracho met de inworp. Trociuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trociuk speelt de bal door. Villaalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaalta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque del guaira 47%, car 53%.
parque del guaira - car 2:0

47e minuut.
Villaalta is nu in balbezit. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso is nu in balbezit. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Trociuk rent richting de bal. Trociuk geeft een hoge lob. Ozuna probeert de bal aan de voet te houden. Enciso rent richting de bal. Enciso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parque del guaira - car 3:0

73e minuut.
Carles probeert de bal met de borst te controleren. Mercado onderschept slim de pass. Mercado probeert naar een medespeler te passen. Trociuk is nu in balbezit. Trociuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Erico rent richting de bal. Ledesma rent richting de bal. Erico is nu in balbezit. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque del guaira 52%, car 48%.
parque del guaira - car 3:0
car