Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimo mohamehassan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Yaseen heeft problemen om de bal te vangen. Riad rent richting de bal. Riad probeert naar een medespeler te passen. El-Shiekh is nu in balbezit. El-Shiekh haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Ati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ramzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riad bereikt de bal nog maar net als eerste. Riad geeft de bal voor. Daar is El-Shiekh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Shiekh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Shebatah heeft problemen om de bal te vangen. El-Azazy is nu in balbezit. Abdul-Tawwab rent richting de bal. El-Azazy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Azazy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
El-Azazy rent richting de bal. Abdul-Tawwab onderschept slim de pass. Abdul-Tawwab passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Swedan de bal. Swedan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wahed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swedan speelt de bal door. El-Shiekh is nu in balbezit. El-Shiekh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zaki geeft de bal voor. Tawfik kopt de bal weg. Daar is El-Azazy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Tawwab rent richting de bal. Abdul-Tawwab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimo 52%, mohamehassan 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mimo - mohamehassan 0:0

48e minuut.
Ramzi speelt de bal door. Klungelig pakt Desouky de bal. Desouky probeert naar een medespeler te passen. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan draait met de bal, schiet en ... Saqr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayyat verovert de bal door een tackle van achteren. Khayyat met een sublieme pass. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ramzi kopt de bal weg. Desouky is nu in balbezit. Riad begaat een overtreding. Riad krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kaden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdul-Tawwab is nu in balbezit. Abdul-Tawwab met een sublieme pass. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Desouky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jalil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramzi rent richting de bal. Ramzi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mimo - mohamehassan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimo 59%, mohamehassan 41%.
mimo - mohamehassan 1:0