Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
champions team MEKKY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kalash geeft de bal voor. Daar is Fekry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Ezaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sayyid is nu in balbezit. Sayyid geeft een hoge lob. Suoud is nu in balbezit. Isa is nu in balbezit. Isa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kalash is nu in balbezit. Kalash passt de bal met de wreef. Daar is Isa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isa schiet op doel. Hanif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - MEKKY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 60%, MEKKY 40%.
champions team - MEKKY 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharif met een snelle inworp. El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby schiet op doel. Hanif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - MEKKY 0:2

55e minuut.
Abd El-Baky probeert naar een medespeler te passen. Suoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Suoud passt de bal met de wreef. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kalash heeft problemen om de bal te vangen. Kalash kopt de bal weg. Daar is Fekry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa haalt uit met een fantastische trap. Hanif bokst de bal weg.

76e minuut.
Kalash rent richting de bal. Abdul-Jalil verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Jalil passt de bal zonder na te denken. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Suoud met een sublieme pass. Bastawy probeert de bal met de borst te controleren. Sharif met een sublieme pass. Isa is nu in balbezit. Isa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - MEKKY 0:3

82e minuut.
Hajjaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Humam komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Zaim speelt de bal door. Issa is nu in balbezit. Issa geeft een hoge lob. Klungelig pakt El-Ezaby de bal. El-Ezaby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 56%, MEKKY 44%.
champions team - MEKKY 0:3