Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEKKY champions team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Abdul-Jalil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby passt de bal met de wreef. Isa is nu in balbezit. Isa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - champions team 1:0

14e minuut.
Rashid probeert naar een medespeler te passen. Sharif met een sublieme pass. El-Ezaby speelt de bal door. Isa is nu in balbezit. Isa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - champions team 2:0

19e minuut.
Kalash geeft een hoge lob. Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ezaby verovert de bal door een tackle van achteren. Isa is nu in balbezit. Isa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Suoud geeft de bal voor. Hajjaj controleert de bal met de borst. Noah geeft een lange en hoge pass. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 34%, champions team 66%.
MEKKY - champions team 2:0

47e minuut.
Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaim geeft een hoge lob. Noah heeft problemen om de bal te vangen. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rashid is nu in balbezit. Koshery verovert de bal door een tackle van achteren. Koshery speelt de bal door. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Abdul-Jalil rent richting de bal. Issa onderschept slim de pass. Issa passt de bal zonder na te denken. Isa rent richting de bal. Isa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Suoud heeft problemen om de bal te vangen. Kateb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suoud. Kateb moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kateb kan niet meer verder spelen. Humam komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Abd El-Baky speelt de bal door. Humam is nu in balbezit. Humam passt de bal zonder na te denken. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - champions team 2:1

83e minuut.
Bastawy rent richting de bal. Bastawy speelt de bal door. Klungelig pakt Aabdul-Nasir de bal. Isa rent richting de bal. Isa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 52%, champions team 48%.
MEKKY - champions team 2:1