Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEKKY mimo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Suoud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalash kan de bal niet met de borst controleren. Kalash passt de bal in één keer door. Isa rent richting de bal. Isa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hady speelt de bal door. Okasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okasha passt de bal in één keer door. Fakih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hady niet meer kan verder spelen. Seif komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Okasha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sharif met de inworp. El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zaki geeft een hoge lob. Issa geeft de bal voor. Klungelig pakt Okasha de bal. Sharif is nu in balbezit. Sharif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kalash is nu in balbezit. Ramzi onderschept slim de pass. Ramzi met een sublieme pass. El-Shiekh is nu in balbezit. El-Shiekh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - mimo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 43%, mimo 57%.
MEKKY - mimo 0:1

48e minuut.
Issa is nu in balbezit. Issa probeert naar een medespeler te passen. Zaki is nu in balbezit. Isa verovert de bal door een tackle van achteren. Isa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Isa is nu in balbezit. Isa draait met de bal, schiet en ... Saqr speelt de bal door. El-Shiekh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shiekh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jalil rent richting de bal. El-Ezaby verovert de bal door een tackle van achteren. El-Ezaby probeert naar een medespeler te passen. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Issa passt de bal in één keer door. El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby passt de bal zonder na te denken. Isa is nu in balbezit. Isa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ramzi geeft een hoge lob. Aziz kopt de bal weg. Suoud heeft problemen om de bal te vangen. El-Shiekh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shiekh draait met de bal, schiet en ... Seif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aziz speelt de bal door. Fakih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakih schiet op doel. Seif probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 50%, mimo 50%.
MEKKY - mimo 0:1