Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
champions team mohamehassan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Yaseen onderschept slim de pass. Abdul-Tawwab rent richting de bal. Abdul-Tawwab passt de bal zonder na te denken. Swedan is nu in balbezit. Swedan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fekry rent richting de bal. Swedan onderschept slim de pass. Swedan heeft problemen om de bal te vangen. Swedan draait met de bal, schiet en ... Hanif werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Swedan is nu in balbezit. Swedan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan is nu in balbezit. Swedan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - mohamehassan 0:1

45e minuut.
Abdul-Tawwab schiet op doel. Aabdul-Nasir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khayyat neemt de hoekschop. Fekry kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Swedan rent richting de bal. Swedan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - mohamehassan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 59%, mohamehassan 41%.
champions team - mohamehassan 0:2

49e minuut.
Abdul-Jalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan onderschept slim de pass. Abdul-Tawwab bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Khayyat speelt de bal door. Abdul-Jalil rent richting de bal. Swedan verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Tawwab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Tawwab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - mohamehassan 0:3

70e minuut.
Zaim met een sublieme pass. Kateb is nu in balbezit. Kateb passt de bal met de wreef. Humam rent richting de bal. Humam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - mohamehassan 1:3

82e minuut.
Bastawy rent richting de bal. Bastawy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tawfik de bal. Humam is nu in balbezit. Humam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 60%, mohamehassan 40%.
champions team - mohamehassan 1:3