Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ليفر بول ghlap
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Moosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasim met de inworp. El-Helw is nu in balbezit. El-Helw geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hamal kopt de bal weg. El-Wahsh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Wahsh passt de bal in één keer door. Yahayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahayah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Kalash met een snelle inworp. El-Wahsh met een sublieme pass. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Abdul- Rashid trapt de bal weg. El-Helw kopt de bal weg. Sheeha is nu in balbezit. Sheeha haalt uit met een fantastische trap. Kabnoury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ليفر بول - ghlap 1:0

21e minuut.
Yahayah probeert naar een medespeler te passen. Daar is El Itrawey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheeha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sheeha krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mahfouz bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Wahsh rent richting de bal. Mahfouz verovert de bal door een tackle van achteren. El-Helw rent richting de bal. El-Helw draait met de bal, schiet en ... Kabnoury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
El Shirbini met de inworp. El-Wahsh rent richting de bal. El-Helw begaat een overtreding. El-Helw krijgt een gele kaart. El-Wahsh raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Wahsh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Waked heeft problemen om de bal te vangen. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah schiet op doel. De bal raakt de paal. Abdul- Rashid probeert naar een medespeler te passen. Ghiyath kopt de bal weg. Waked probeert de bal aan de voet te houden. Yahayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahayah haalt uit met een fantastische trap. Abdul- Rashid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ليفر بول - ghlap 1:1

38e minuut.
El-Helw rent richting de bal. El-Helw geeft een hoge lob. Qasim speelt de bal door. Sheeha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheeha schiet op doel. Kabnoury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hamal geeft een lange en hoge pass. Kalash heeft problemen om de bal te vangen. Subhi kopt de bal weg. Sheeha rent richting de bal. Sheeha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mahfouz probeert naar een medespeler te passen. Subhi rent richting de bal. Subhi passt de bal zonder na te denken. Sheeha is nu in balbezit. Sheeha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ليفر بول - ghlap 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 55%, ghlap 45%.
ليفر بول - ghlap 2:1

75e minuut.
Yahayah is nu in balbezit. Yahayah draait met de bal, schiet en ... Dia` El Din probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El Shirbini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
El-Wahsh speelt de bal door. Subhi met een sublieme pass. Sheeha rent richting de bal. El-Helw bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Helw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 45%, ghlap 55%.
ليفر بول - ghlap 2:1