Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghlap ليفر بول
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El-Wahsh rent richting de bal. El-Wahsh met een sublieme pass. Sheeha rent richting de bal. Sheeha haalt uit met een fantastische trap. Abd El Hamid probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - ليفر بول 0:1

4e minuut.
Kalash is nu in balbezit. El-Helw verovert de bal door een tackle van achteren. El-Helw passt de bal met de wreef. Sheeha rent richting de bal. Sheeha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dardery speelt de bal door. El-Helw rent richting de bal. El-Helw probeert naar een medespeler te passen. Sheeha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheeha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
El-Helw geeft een lange en hoge pass. Kabnoury speelt de bal door. Dardery kopt de bal weg. El-Helw rent richting de bal. El-Helw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dardery geeft de bal voor. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim passt de bal in één keer door. Sheeha is nu in balbezit. Sheeha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - ليفر بول 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 71%, ليفر بول 29%.
ghlap - ليفر بول 0:2

47e minuut.
El-Helw is nu in balbezit. El-Helw geeft een hoge lob. Subhi heeft problemen om de bal te vangen. Sheeha is nu in balbezit. Sheeha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - ليفر بول 0:3

50e minuut.
Ghiyath heeft problemen om de bal te vangen. El-Helw is nu in balbezit. El-Wahsh begaat een overtreding. El-Wahsh krijgt een gele kaart.

54e minuut.
El-Helw speelt de bal door. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim probeert naar een medespeler te passen. Sheeha is nu in balbezit. Sheeha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - ليفر بول 0:4

76e minuut.
El-Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal onderschept slim de pass. Dardery begaat een overtreding. Hamal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hamal kan niet meer verder spelen. Hashim komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dardery heeft problemen om de bal te vangen. El Itrawey bereikt de bal nog maar net als eerste. El Itrawey passt de bal zonder na te denken. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
El Itrawey passt de bal zonder na te denken. El-Helw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiyath. Ghiyath krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Qasim met de inworp. Sheeha is nu in balbezit. Abd El Hamid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sheeha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El-Helw legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - ليفر بول 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 45%, ليفر بول 55%.
ghlap - ليفر بول 0:5