Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohab Ahlawy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.9
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Abdul-Abdalrahman passt de bal zonder na te denken. Ramadan is nu in balbezit. Ishaq schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ishaq naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Fadi is nu in balbezit. Fadi speelt de bal door. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalil rent richting de bal. Ramadan onderschept slim de pass. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Bahaa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mohab - Ahlawy 1:0

13e minuut.
El-Wahsh rent richting de bal. Abdelhalim verovert de bal door een tackle van achteren. Kamil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kamil krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ramadan kopt de bal weg. Yusef heeft problemen om de bal te vangen. Bahaa is nu in balbezit. Bahaa haalt uit met een fantastische trap. Rayhan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mohab - Ahlawy 2:0

19e minuut.
Fadi met een snelle inworp. Ramadan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hussien. Hussien krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Fadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi met een sublieme pass. Bahaa rent richting de bal. Bahaa haalt uit met een fantastische trap. Fatihy bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yusef heeft problemen om de bal te vangen. Ramadan rent richting de bal. El Saka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Saka krijgt een gele kaart. Ramadan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramadan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fatihy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Abdul-Abdalrahman geeft de bal voor. Inworp. El Saka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badran is nu in balbezit. Badran geeft een hoge lob. Zaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdelhalim bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mohab - Ahlawy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohab 43%, Ahlawy 57%.
mohab - Ahlawy 2:1

65e minuut.
Fadi onderschept slim de pass. Fadi speelt de bal door. Bahaa is nu in balbezit. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Yusef de bal. Ramadan is nu in balbezit. Bahaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Kalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadan met een sublieme pass. Bahaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Kadir de bal onder controle te krijgen. Abdelhalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Daly haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohab 44%, Ahlawy 56%.
mohab - Ahlawy 2:1