Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahlawy ليفر بول
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
El Esawy verovert de bal door een tackle van achteren. El Esawy speelt de bal door. Yusef is nu in balbezit. Sheeha onderschept slim de pass. Sheeha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Waked geeft een lange en hoge pass. El-Helw bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Helw passt de bal zonder na te denken. Sheeha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheeha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Al Daly rent richting de bal. Mahfouz onderschept slim de pass. Mahfouz speelt de bal door. Abdelhalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhalim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kalil onderschept slim de pass. Dardery speelt de bal door. Sheeha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheeha haalt uit met een fantastische trap. Fatihy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahlawy - ليفر بول 0:1

21e minuut.
Al Daly is nu in balbezit. Dardery is nu in balbezit. Al Daly verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelhalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhalim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahlawy - ليفر بول 1:1

38e minuut.
El Esawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Helw verovert de bal door een tackle van achteren. El-Helw met een sublieme pass. Sheeha rent richting de bal. Sheeha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 45%, ليفر بول 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahlawy - ليفر بول 1:1

64e minuut.
Buitenspel voor Abdelhalim. Goede buitenspelval van de verdediging. Abdul- Rashid maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Kalil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Helw is nu in balbezit. El-Helw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Khalil is nu in balbezit. Al Daly verovert de bal door een tackle van achteren. Al Daly met een sublieme pass. Abdelhalim rent richting de bal. Abdelhalim haalt uit met een fantastische trap. Abdul- Rashid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 50%, ليفر بول 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahlawy - ليفر بول 1:1