Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ليفر بول Ahlawy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Kalil geeft een hoge lob. Daar is Khalil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badran met een sublieme pass. Abdelhalim is nu in balbezit. Abdelhalim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hussien geeft een hoge lob. Dardery kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ishaq de bal onder controle te krijgen. El-Helw is nu in balbezit. El-Helw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mahdy schiet op doel. El-Hefny kopt de bal weg. Dardery heeft problemen om de bal te vangen. Abdelhalim is nu in balbezit. Abdelhalim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
El-Helw verovert de bal door een tackle van achteren. El-Helw passt de bal met de wreef. Sheeha rent richting de bal. Sheeha haalt uit met een fantastische trap. Fatihy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ليفر بول - Ahlawy 1:0

21e minuut.
Kalil onderschept slim de pass. El-Said verovert de bal door een tackle van achteren. El-Said geeft een hoge lob. Sheeha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheeha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ليفر بول - Ahlawy 2:0

23e minuut.
Yusef geeft de bal voor. Mahdy rent richting de bal. Mahdy met een sublieme pass. Abdelhalim is nu in balbezit. Abdelhalim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mahdy geeft een lange en hoge pass. El-Hefny bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Hefny haalt uit met een fantastische trap. Abdul- Rashid probeert wanhopig de bal te grijpen. Waked probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badran neemt de hoekschop. Klungelig pakt El-Said de bal. El-Hefny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 58%, Ahlawy 42%.
ليفر بول - Ahlawy 2:0

52e minuut.
Waked is nu in balbezit. Waked geeft een lange en hoge pass. Hussien kopt de bal weg. Abdelhalim is nu in balbezit. Abdelhalim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Khalil geeft een lange en hoge pass. Kalil rent richting de bal. El-Helw begaat een overtreding. El-Helw krijgt een gele kaart.

73e minuut.
El-Said geeft een hoge lob. Inworp. El-Hefny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Abdelhalim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dia` El Din rent richting de bal. Abdelhalim onderschept slim de pass. Mahdy is nu in balbezit. Mahdy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hussien is nu in balbezit. Qasim onderschept slim de pass. Qasim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sheeha de bal. Sheeha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
El-Helw is nu in balbezit. El Saka begaat een overtreding. El-Helw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahfouz met een snel genomen vrije trap. Sheeha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 61%, Ahlawy 39%.
ليفر بول - Ahlawy 2:0