Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEKKY ليفر بول
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mahfouz passt de bal met de wreef. Kalash rent richting de bal. Kalash speelt de bal door. Isa is nu in balbezit. Isa schiet op doel. Abdul- Rashid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Issa met een snelle inworp. Kalash bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalash passt de bal met de wreef. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa haalt uit met een fantastische trap. Abdul- Rashid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - ليفر بول 1:0

35e minuut.
Dia` El Din geeft een lange en hoge pass. El-Ezaby rent richting de bal. El-Ezaby passt de bal met de wreef. Isa is nu in balbezit. Isa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
El-Said bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Said geeft een lange en hoge pass. Sheeha rent richting de bal. Sheeha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Noah de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Qasim geeft een lange en hoge pass. Sharif is nu in balbezit. Mahfouz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahfouz krijgt een gele kaart. Sharif raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Waked is nu in balbezit. Isa verovert de bal door een tackle van achteren. Dia` El Din is nu in balbezit. Isa onderschept slim de pass. Isa haalt uit met een fantastische trap. Abdul- Rashid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 42%, ليفر بول 58%.
MEKKY - ليفر بول 1:0

47e minuut.
Qasim geeft een lange en hoge pass. El-Helw heeft problemen om de bal te vangen. El-Helw passt de bal met de wreef. Sheeha is nu in balbezit. Sheeha draait met de bal, schiet en ... Hady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dardery is nu in balbezit. El-Ezaby bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dardery. El-Ezaby is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Ezaby wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - ليفر بول 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 34%, ليفر بول 66%.
MEKKY - ليفر بول 2:0