Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamehassan ghlap
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 13.6
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Ghiyath is nu in balbezit. Abdul-Tawwab verovert de bal door een tackle van achteren. Talaat rent richting de bal. Abdul-Tawwab onderschept slim de pass. Abdul-Tawwab schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Yahayah speelt de bal door. El Itrawey rent richting de bal. El Itrawey passt de bal in één keer door. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
El Shirbini probeert naar een medespeler te passen. El Itrawey heeft problemen om de bal te vangen. El Itrawey passt de bal zonder na te denken. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abdul-Tawwab verovert de bal door een tackle van achteren. Kalash verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen speelt de bal door. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kalash verovert de bal door een tackle van achteren. Kalash geeft een lange en hoge pass. Daar is Badr al Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahayah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamehassan 47%, ghlap 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mohamehassan - ghlap 0:0

52e minuut.
Kabnoury trapt de bal weg van het doel. El Itrawey kopt de bal weg. Husayn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Talaat geeft een hoge lob. Inworp. Khayyat met een snelle inworp. Abdul-Tawwab is nu in balbezit. Abdul-Tawwab geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kalash geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shebatah met een snelle inworp. Abdul-Tawwab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Tawwab geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Khayyat rent richting de bal. Ghiyath probeert naar een medespeler te passen. El-Wahsh is nu in balbezit. Abdul-Tawwab verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Tawwab haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamehassan 56%, ghlap 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mohamehassan - ghlap 0:0