Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghlap mohamehassan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Desouky geeft een hoge lob. Abd El Hamid kopt de bal weg. Daar is Ghiyath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swedan rent richting de bal. Swedan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Yaseen passt de bal in één keer door. Kalash bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Tawwab verovert de bal door een tackle van achteren. Swedan is nu in balbezit. Swedan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Abdul-Tawwab rent richting de bal. Ghiyath rent richting de bal. Abdul-Tawwab verovert de bal door een tackle van achteren. Swedan is nu in balbezit. Swedan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Moosa is nu in balbezit. Abdul-Tawwab onderschept slim de pass. Abdul-Tawwab passt de bal in één keer door. Swedan is nu in balbezit. Swedan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - mohamehassan 0:1

26e minuut.
Abd El Hamid trapt de bal weg van het doel. Kalash kopt de bal weg. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan draait met de bal, schiet en ... Kabnoury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - mohamehassan 0:2

35e minuut.
Yaseen geeft een hoge lob. Yasar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahayah onderschept slim de pass. Yahayah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 60%, mohamehassan 40%.
ghlap - mohamehassan 0:2

48e minuut.
Desouky geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Shirbini met de inworp. Yasar is nu in balbezit. Yasar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tawfik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - mohamehassan 1:2

53e minuut.
Khayyat verovert de bal door een tackle van achteren. Khayyat probeert naar een medespeler te passen. Swedan rent richting de bal. Swedan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - mohamehassan 1:3

64e minuut.
El-Wahsh probeert naar een medespeler te passen. Ghiyath rent richting de bal. Swedan is nu in balbezit. Abdul-Tawwab rent richting de bal. Abdul-Tawwab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ghiyath raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hashim komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Talaat is nu in balbezit. Khayyat verovert de bal door een tackle van achteren. Khayyat met een sublieme pass. Abdul-Tawwab is nu in balbezit. Abdul-Tawwab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Badr al Din onderschept slim de pass. Badr al Din geeft een hoge lob. Swedan rent richting de bal. Swedan draait met de bal, schiet en ... Moosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Kabnoury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 60%, mohamehassan 40%.
ghlap - mohamehassan 1:3