Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimo Ahlawy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ramzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Yusef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Shiekh is nu in balbezit. El-Shiekh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Ishaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riad bereikt de bal nog maar net als eerste. Riad probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Shiekh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Shiekh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ishaq geeft een lange en hoge pass. Swedan probeert de bal aan de voet te houden. Riad rent richting de bal. Riad haalt uit met een fantastische trap. Rayhan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Wahed met een snelle inworp. Ishaq is nu in balbezit. Riad verovert de bal door een tackle van achteren. Riad geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Badran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalil is nu in balbezit. Kalil met een sublieme pass. Abdelhalim is nu in balbezit. Abdelhalim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimo 59%, Ahlawy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mimo - Ahlawy 0:0

58e minuut.
Ramzi rent richting de bal. Ramzi probeert naar een medespeler te passen. El-Shiekh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shiekh schiet op doel. Fatihy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimo - Ahlawy 1:0

60e minuut.
Jalil geeft een lange en hoge pass. Daar is Rayhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riad is nu in balbezit. El-Shiekh rent richting de bal. El-Shiekh schiet op doel. Fatihy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
El Saka bereikt de bal nog maar net als eerste. Riad is nu in balbezit. Riad passt de bal in één keer door. El-Shiekh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shiekh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimo 41%, Ahlawy 59%.
mimo - Ahlawy 1:0