Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahlawy mimo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ishaq rent richting de bal. Ishaq passt de bal zonder na te denken. Riad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Shiekh rent richting de bal. El-Shiekh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kalil is nu in balbezit. El-Azazy verovert de bal door een tackle van achteren. Riad met een sublieme pass. El-Shiekh rent richting de bal. El-Shiekh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ishaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Riad verovert de bal door een tackle van achteren. Riad probeert naar een medespeler te passen. Wahed rent richting de bal. Wahed geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Okasha passt de bal zonder na te denken. Riad rent richting de bal. Riad passt de bal met de wreef. El-Shiekh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shiekh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Saqr met een harde bal richting middenveld. Kalil is nu in balbezit. Kalil passt de bal in één keer door. Mahdy heeft problemen om de bal te vangen. Mahdy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahlawy - mimo 1:0

27e minuut.
Badran rent richting de bal. Kaden begaat een overtreding. Badran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ishaq zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdelhalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhalim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
El-Azazy met een sublieme pass. El-Shiekh rent richting de bal. El-Shiekh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riad de bal. Riad draait met de bal, schiet en ... Fatihy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
El-Shiekh rent richting de bal. Riad rent richting de bal. El-Shiekh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shiekh haalt uit met een fantastische trap. Rayhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahlawy - mimo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 63%, mimo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahlawy - mimo 1:1

54e minuut.
Kalil kopt de bal weg. Inworp. Jalil met de inworp. Daar is Ramzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramzi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ishaq passt de bal in één keer door. Inworp. Wahed met een snelle inworp. Riad controleert de bal met de borst. Riad probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
El-Azazy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Megahed komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ramzi is nu in balbezit. Rayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalil begaat een overtreding. Rayhan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ishaq is nu in balbezit. Megahed onderschept slim de pass. Riad met een sublieme pass. El-Shiekh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shiekh haalt uit met een fantastische trap. Fatihy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahlawy - mimo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahlawy 50%, mimo 50%.
Ahlawy - mimo 1:2