Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ليفر بول champions team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Ubaid geeft een lange en hoge pass. Koshery is nu in balbezit. El-Said onderschept slim de pass. Hajjaj onderschept slim de pass. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil passt de bal in één keer door. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj schiet op doel. Abdul- Rashid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ليفر بول - champions team 0:1

20e minuut.
Mahfouz verovert de bal door een tackle van achteren. Mahfouz speelt de bal door. El-Helw speelt de bal door. Sheeha rent richting de bal. Sheeha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ليفر بول - champions team 1:1

24e minuut.
Abdul-Jalil geeft de bal voor. Koshery is nu in balbezit. Koshery passt de bal zonder na te denken. Kateb is nu in balbezit. Kateb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
El-Said is nu in balbezit. Inworp. Koshery met de inworp. Kateb is nu in balbezit. Kateb geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ليفر بول - champions team 1:2

35e minuut.
Aabdul-Nasir met een sublieme pass. Ubaid rent richting de bal. Khalil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khalil krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Dardery de bal. Kateb rent richting de bal. Kateb passt de bal zonder na te denken. El-Helw bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Helw schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 45%, champions team 55%.
ليفر بول - champions team 1:2

47e minuut.
Kateb heeft problemen om de bal te vangen. Mahfouz onderschept slim de pass. Mahfouz passt de bal zonder na te denken. Sheeha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheeha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
El-Said zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dardery geeft een lange en hoge pass. Daar is Qasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Helw is nu in balbezit. El-Helw passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zaim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasim met de inworp. El-Helw is nu in balbezit. El-Helw met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ليفر بول - champions team 2:2

73e minuut.
Bastawy met een sublieme pass. El-Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj begaat een overtreding. Hajjaj krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Hajjaj rent richting de bal. Waked is nu in balbezit. Met opzet legt Hajjaj zijn tegenspeler op de grond. Waked raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Waked kan niet meer verder spelen. Aabdul-Nasir komt het veld opgelopen. Mahfouz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sheeha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Helw bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Helw schiet op doel. Hanif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 44%, champions team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ليفر بول - champions team 2:2