Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEKKY mohab
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El-Ezaby passt de bal met de wreef. Sharif met een sublieme pass. Fakhir is nu in balbezit. El-Ezaby verovert de bal door een tackle van achteren. El-Ezaby haalt uit met een fantastische trap. Zaki bokst de bal weg.

3e minuut.
Fakhir is nu in balbezit. El-Ezaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Abdalrahman is nu in balbezit. El-Ezaby verovert de bal door een tackle van achteren. El-Ezaby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fakhir bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ezaby onderschept slim de pass. El-Ezaby passt de bal in één keer door. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - mohab 1:0

8e minuut.
Abdul-Abdalrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Abdalrahman met een sublieme pass. Fadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi passt de bal zonder na te denken. Bahaa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fadi zal de hoekschop nemen. Hady kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fakhir de bal. Isa is nu in balbezit. Isa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sayyid met een snelle inworp. Fakhir rent richting de bal. Sayyid rent richting de bal. Sayyid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Bahaa de bal. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan passt de bal in één keer door. Bahaa is nu in balbezit. Bahaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ramadan passt de bal met de wreef. Fadi probeert naar een medespeler te passen. Aziz is nu in balbezit. Bahaa verovert de bal door een tackle van achteren. Bahaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fakhir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Issa probeert naar een medespeler te passen. Asad is nu in balbezit. Isa onderschept slim de pass. Isa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Isa de bal onder controle te krijgen. El-Wahsh is nu in balbezit. El-Wahsh passt de bal zonder na te denken. Isa rent richting de bal. Isa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Abdul-Abdalrahman passt de bal zonder na te denken. Fadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi speelt de bal door. Bahaa is nu in balbezit. Bahaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 55%, mohab 45%.
MEKKY - mohab 1:0

67e minuut.
Fadi onderschept slim de pass. Fadi passt de bal in één keer door. Majid al Din rent richting de bal. Majid al Din draait met de bal, schiet en ... Hady maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MEKKY - mohab 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 48%, mohab 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MEKKY - mohab 1:1