Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohab MEKKY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
El-Ezaby passt de bal zonder na te denken. Kalash is nu in balbezit. Kalash speelt de bal door. El-Ezaby bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ezaby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mohab - MEKKY 0:1

34e minuut.
Sayyid speelt de bal door. El-Ezaby rent richting de bal. El-Ezaby met een sublieme pass. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa schiet op doel. Zaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Kalash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalash geeft de bal voor. Daar is El-Wahsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isa verovert de bal door een tackle van achteren. Isa schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohab 38%, MEKKY 62%.
mohab - MEKKY 0:1

58e minuut.
Negm El-Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakhir met een sublieme pass. Ramadan probeert naar een medespeler te passen. Najib bereikt de bal nog maar net als eerste. Najib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ezaby is nu in balbezit. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ezaby rent richting de bal. El-Ezaby draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Noah is nu in balbezit. Noah met een sublieme pass. Kalash met een sublieme pass. Najib is nu in balbezit. Najib draait met de bal, schiet en ... Hady kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohab 55%, MEKKY 45%.
mohab - MEKKY 0:1