Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
champions team Ahlawy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bastawy rent richting de bal. Bastawy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yusef de bal. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj schiet op doel. Fatihy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishaq met een snelle inworp. Badran geeft een lange en hoge pass. Hanif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanif probeert naar een medespeler te passen. Hajjaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Ishaq de bal. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj draait met de bal, schiet en ... Fatihy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
El Saka rent richting de bal. Koshery verovert de bal door een tackle van achteren. Koshery met een sublieme pass. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yusef onderschept slim de pass. Hajjaj onderschept slim de pass. Kateb rent richting de bal. Kateb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - Ahlawy 1:0

22e minuut.
Ishaq is nu in balbezit. Bastawy onderschept slim de pass. Mahdy verovert de bal door een tackle van achteren. Mahdy geeft de bal voor. Zaim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abdelhalim rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
champions team - Ahlawy 1:1

37e minuut.
Ishaq is nu in balbezit. Inworp. Koshery met de inworp. Kateb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hussien bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussien probeert naar een medespeler te passen. Kateb is nu in balbezit. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - Ahlawy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 45%, Ahlawy 55%.
champions team - Ahlawy 2:1

67e minuut.
Klungelig pakt Abdul-Jalil de bal. Mahdy is nu in balbezit. Mahdy probeert naar een medespeler te passen. Abdelhalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhalim haalt uit met een fantastische trap. Hanif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
champions team - Ahlawy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 53%, Ahlawy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
champions team - Ahlawy 2:2