Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ليفر بول mimo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Nassef rent richting de bal. El-Shiekh onderschept slim de pass. Riad rent richting de bal. El-Shiekh is nu in balbezit. El-Shiekh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Riad passt de bal in één keer door. Wahed probeert naar een medespeler te passen. Nassef rent richting de bal. Riad bereikt de bal nog maar net als eerste. Riad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Abdul- Rashid trapt de bal weg. Dardery rent richting de bal. Dardery passt de bal met de wreef. Sheeha is nu in balbezit. Sheeha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ليفر بول - mimo 1:0

15e minuut.
El-Helw speelt de bal door. Khalil rent richting de bal. Nassef is nu in balbezit. El-Shiekh verovert de bal door een tackle van achteren. El-Shiekh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zaki geeft de bal voor. Inworp. Subhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Helw bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Helw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Riad geeft een hoge lob. El-Said probeert de bal aan de voet te houden. Wahed rent richting de bal. Wahed haalt uit met een fantastische trap. Abdul- Rashid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ليفر بول - mimo 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Dardery de bal. Riad bereikt de bal nog maar net als eerste. Riad passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt El-Shiekh de bal. El-Shiekh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dardery rent richting de bal. El-Shiekh onderschept slim de pass. El-Shiekh passt de bal zonder na te denken. Riad bereikt de bal nog maar net als eerste. Riad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 67%, mimo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ليفر بول - mimo 1:1

46e minuut.
Dia` El Din met een sublieme pass. Kaden rent richting de bal. Qasim met een sublieme pass. Sheeha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheeha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Riad rent richting de bal. Riad passt de bal in één keer door. Daar is Dia` El Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Shiekh is nu in balbezit. El-Shiekh schiet op doel. Abdul- Rashid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dardery is nu in balbezit. Riad verovert de bal door een tackle van achteren. Riad met een sublieme pass. El-Shiekh rent richting de bal. El-Shiekh schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ليفر بول 61%, mimo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ليفر بول - mimo 1:1