Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
champions team ghlap
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.2
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Koshery is nu in balbezit. Koshery geeft een hoge lob. Ghiyath controleert de bal met de borst. Kateb rent richting de bal. Kateb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aabdul-Nasir is nu in balbezit. Aabdul-Nasir passt de bal zonder na te denken. Zaim probeert de bal aan de voet te houden. El Itrawey is nu in balbezit. El Itrawey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 73%, ghlap 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
champions team - ghlap 0:0

50e minuut.
Ubaid geeft een lange en hoge pass. Abd El Hamid probeert naar een medespeler te passen. El-Wahsh is nu in balbezit. Kateb verovert de bal door een tackle van achteren. Kateb draait met de bal, schiet en ... Kabnoury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - ghlap 1:0

58e minuut.
Kateb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateb rent richting de bal. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zaim geeft de bal voor. Hamal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abd El-Baky. Abd El-Baky krijgt een gele kaart.

67e minuut.
El Shirbini speelt de bal door. El Itrawey is nu in balbezit. Yahayah is nu in balbezit. El Itrawey rent richting de bal. El Itrawey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ghiyath geeft een hoge lob. Daar is El Shirbini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Shirbini passt de bal in één keer door. Yahayah rent richting de bal. Yahayah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ghiyath passt de bal zonder na te denken. El Itrawey bereikt de bal nog maar net als eerste. El Itrawey passt de bal zonder na te denken. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 51%, ghlap 49%.
champions team - ghlap 1:0