Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghlap champions team
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zaim passt de bal met de wreef. Koshery bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshery speelt de bal door. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - champions team 0:1

27e minuut.
Kalash speelt de bal door. El Shirbini is nu in balbezit. El Shirbini passt de bal zonder na te denken. Daar is Yahayah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahayah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ghlap - champions team 1:1

42e minuut.
El Itrawey bereikt de bal nog maar net als eerste. El Itrawey geeft een lange en hoge pass. Abdul-Jalil heeft problemen om de bal te vangen. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - champions team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 44%, champions team 56%.
ghlap - champions team 2:1

60e minuut.
El-Wahsh is nu in balbezit. El-Wahsh geeft een lange en hoge pass. Ubaid met een sublieme pass. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zaim geeft een hoge lob. Talaat kopt de bal weg. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bastawy rent richting de bal. Bastawy passt de bal zonder na te denken. El Itrawey rent richting de bal. Yahayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahayah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
El Itrawey passt de bal met de wreef. Fekry rent richting de bal. Yahayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahayah schiet op doel. Hanif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - champions team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 43%, champions team 57%.
ghlap - champions team 3:1