Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEKKY Ahlawy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharif met een snelle inworp. El-Ezaby geeft de bal voor. Daar is Isa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isa schiet op doel. Fatihy bokst de bal weg.

8e minuut.
Rashid geeft een lange en hoge pass. Inworp. El-Hefny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharif met de inworp. Kalil onderschept slim de pass. Sayyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid schiet op doel. Fatihy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MEKKY - Ahlawy 1:0

25e minuut.
Ishaq rent richting de bal. El-Ezaby verovert de bal door een tackle van achteren. El-Ezaby passt de bal met de wreef. Isa rent richting de bal. Isa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kalil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Esawy komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Issa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Badran met een snelle inworp. Mahdy is nu in balbezit. Mahdy geeft een hoge lob. Hady verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Hussien verovert de bal door een tackle van achteren. Hussien geeft een hoge lob. Noah kopt de bal weg. Mahdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 46%, Ahlawy 54%.
MEKKY - Ahlawy 1:0

52e minuut.
Kalash passt de bal zonder na te denken. El-Ezaby bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ezaby passt de bal met de wreef. Isa is nu in balbezit. Isa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Rashid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Hefny rent richting de bal. El-Hefny met een sublieme pass. Abdelhalim rent richting de bal. Abdelhalim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Yusef passt de bal in één keer door. Hussien is nu in balbezit. Hussien probeert naar een medespeler te passen. El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEKKY 41%, Ahlawy 59%.
MEKKY - Ahlawy 1:0