Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Universitario De Coclé Pan de Azúcar F.C
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 27.1
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jacobs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riley komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Universitario De Coclé - Pan de Azúcar F.C 0:1

14e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas met een sublieme pass. Klungelig pakt Figueira de bal. Figueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Universitario De Coclé - Pan de Azúcar F.C 0:2

21e minuut.
Riley rent richting de bal. De La Fuente onderschept slim de pass. Met opzet legt Cañate zijn tegenspeler op de grond. Cañate krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Espriella geeft een hoge lob. Valdés maakt een snoekduik en kopt de bal. Almillategui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil speelt de bal door. Figueira is nu in balbezit. Figueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Universitario De Coclé - Pan de Azúcar F.C 0:3

34e minuut.
Riley passt de bal in één keer door. Gil rent richting de bal. Becerra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Becerra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Universitario De Coclé 57%, Pan de Azúcar F.C 43%.
CD Universitario De Coclé - Pan de Azúcar F.C 0:3

58e minuut.
De La Espriella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valentine komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Hidalgo met de inworp. Villasanta geeft een hoge lob. Arenas kopt de bal weg. De La Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beitía komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Arenas geeft de bal voor. Figueira rent richting de bal. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía verovert de bal door een tackle van achteren. Beitía passt de bal met de wreef. Cañate is nu in balbezit. Cañate geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Universitario De Coclé 62%, Pan de Azúcar F.C 38%.
CD Universitario De Coclé - Pan de Azúcar F.C 0:3