Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico chiriqui Don Bosco
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Philip de bal. Gonzalin Miller is nu in balbezit. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalin Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalin Miller haalt uit met een fantastische trap. Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Robles De Frías onderschept slim de pass. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Salazar onderschept slim de pass. Salazar geeft een hoge lob. Jacobs rent richting de bal. Jacobs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gibson geeft de bal voor. Klungelig pakt Zapata de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chiriqui - Don Bosco 0:1

33e minuut.
Gibson speelt de bal door. Robles De Frías geeft een hoge lob. Corella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico chiriqui - Don Bosco 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chiriqui 34%, Don Bosco 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico chiriqui - Don Bosco 1:1

53e minuut.
Bernal passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chiriqui 35%, Don Bosco 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico chiriqui - Don Bosco 1:1