Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Juventus Pan de Azúcar F.C
1-2-3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 27.2
good Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Solís heeft problemen om de bal te vangen. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil passt de bal in één keer door. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. Almillategui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Cañate speelt de bal door. Arenas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonilla. Arenas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Arenas kan niet meer verder spelen. Solís komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski passt de bal met de wreef. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig draait met de bal, schiet en ... Almillategui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 1:0

10e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Cañate is nu in balbezit. Solís begaat een overtreding. Solís krijgt een gele kaart. Jacobs kopt de bal weg. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo begaat een overtreding. Jaramillo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Łacek geeft een hoge lob. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo geeft een hoge lob. Buchalski is nu in balbezit. Buchalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Solís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil is nu in balbezit. Łacek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gil legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Almillategui bokst de bal weg.

22e minuut.
Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Hau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañate rent richting de bal. Buchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Solís speelt de bal door. Penedo rent richting de bal. Buchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalski draait met de bal, schiet en ... Almillategui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 2:0

34e minuut.
Riley passt de bal met de wreef. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Figueira rent richting de bal. Figueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buchalski haalt uit met een fantastische trap. Almillategui met een sublieme pass. Jaramillo kopt de bal weg. Solís rent richting de bal. Solís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 3:0

38e minuut.
Klungelig pakt Figueira de bal. Figueira passt de bal zonder na te denken. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski onderschept slim de pass. Buchalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Juventus 54%, Pan de Azúcar F.C 46%.
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 3:0

60e minuut.
Solís kopt de bal weg. Oberbillig rent richting de bal. Oberbillig passt de bal in één keer door. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pochettino speelt de bal door. Łacek is nu in balbezit. Łacek passt de bal zonder na te denken. Oberbillig is nu in balbezit. Oberbillig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 4:0

72e minuut.
Łacek heeft problemen om de bal te vangen. Solís rent richting de bal. Solís geeft een lange en hoge pass. Oberbillig is nu in balbezit. Oberbillig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 5:0

75e minuut.
Jaramillo met de inworp. Łacek heeft problemen om de bal te vangen. Łacek geeft een hoge lob. Buchalski heeft problemen om de bal te vangen. Buchalski haalt uit met een fantastische trap. Almillategui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 6:0

79e minuut.
Ochoa geeft een lange en hoge pass. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino passt de bal in één keer door. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 7:0

83e minuut.
Daar is Penedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchalski onderschept slim de pass. Buchalski speelt de bal door. Klungelig pakt Oberbillig de bal. Oberbillig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Figueira kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łacek met de inworp. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Almillategui bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Juventus 37%, Pan de Azúcar F.C 63%.
A.C. Juventus - Pan de Azúcar F.C 7:0