Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chobul el tachi OneLove F.C
Normal Tactiek GAMBOA
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 40.1
poor Schieten good
poor Passen adequate
tragic Verdedigen adequate


2e minuut.
Jürgents geeft de bal voor. Cubillo rent richting de bal. Saracco onderschept slim de pass. Saracco haalt uit met een fantastische trap. De los Cobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:1

4e minuut.
Granlund speelt de bal door. Jubîrcu kan de bal niet met de borst controleren. Jubîrcu probeert naar een medespeler te passen. Saracco is nu in balbezit. Saracco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:2

5e minuut.
Berrio speelt de bal door. Daar is Valdiviezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdiviezo passt de bal in één keer door. Saracco rent richting de bal. Saracco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Saracco rent richting de bal. Saracco passt de bal met de wreef. Jošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jošić haalt uit met een fantastische trap. De los Cobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Jošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo rent richting de bal. Jošić onderschept slim de pass. Jošić draait met de bal, schiet en ... De los Cobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:3

16e minuut.
Saracco rent richting de bal. Jubîrcu is nu in balbezit. Jubîrcu passt de bal in één keer door. Saracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saracco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Berrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jubîrcu verovert de bal door een tackle van achteren. Jubîrcu probeert naar een medespeler te passen. Saracco kan de bal niet met de borst controleren. Saracco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Patricsson kopt de bal weg. Jubîrcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jubîrcu met een sublieme pass. Klungelig pakt Saracco de bal. Saracco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Saracco kopt de bal weg. Cubillo probeert de bal met de borst te controleren. Jošić rent richting de bal. Jošić draait met de bal, schiet en ... De los Cobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:4

35e minuut.
Jošić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macek zal de hoekschop nemen. Saracco krijgt zijn hoofd ertegen. De los Cobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Jošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jošić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:5

38e minuut.
Macek speelt de bal door. Patricsson rent richting de bal. Patricsson geeft de bal voor. Jošić is nu in balbezit. Jošić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Granlund geeft een lange en hoge pass. Saracco is nu in balbezit. Saracco met een sublieme pass. Daar is Jubîrcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jubîrcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Saracco is nu in balbezit. Saracco passt de bal zonder na te denken. Jošić rent richting de bal. Jošić schiet op doel. De los Cobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chobul el tachi 72%, OneLove F.C 28%.
chobul el tachi - OneLove F.C 0:6

48e minuut.
Jubîrcu met een sublieme pass. Granlund met een sublieme pass. Saracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saracco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:7

48e minuut.
Birmingham rent richting de bal. Jošić verovert de bal door een tackle van achteren. Jošić passt de bal met de wreef. Jubîrcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jubîrcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Granlund is nu in balbezit. Jubîrcu is nu in balbezit. Jubîrcu passt de bal met de wreef. Saracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saracco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Macek met een snelle inworp. Granlund probeert de bal met de borst te controleren. Granlund passt de bal in één keer door. Jošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jošić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Jošić onderschept slim de pass. Jošić passt de bal met de wreef. Granlund is nu in balbezit. Granlund geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Fuentes de la Roca komt het veld opgelopen. Micu komt het veld opgelopen. Morton komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Morton passt de bal in één keer door. Jošić rent richting de bal. Jošić schiet op doel. Angulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De los Cobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:8

65e minuut.
Micu met een sublieme pass. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:9

70e minuut.
Granlund geeft een hoge lob. De los Cobos probeert naar een medespeler te passen. Fijałkowski kopt de bal weg. Morton rent richting de bal. Morton geeft de bal voor. De los Cobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:10

71e minuut.
Birmingham speelt de bal door. Schmid rent richting de bal. Fuentes de la Roca onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Micu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu met een sublieme pass. Daar is Fuentes de la Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cubillo verovert de bal door een tackle van achteren. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu probeert naar een medespeler te passen. Jošić is nu in balbezit. Jošić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:11

82e minuut.
Patricsson is nu in balbezit. Patricsson geeft de bal voor. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jošić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:12

84e minuut.
Patricsson geeft de bal voor. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu rent richting de bal. Micu schiet op doel. De los Cobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chobul el tachi - OneLove F.C 0:13

86e minuut.
Fijałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Granlund is nu in balbezit. Granlund geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fuentes de la Roca de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chobul el tachi 81%, OneLove F.C 19%.
chobul el tachi - OneLove F.C 0:13