Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OneLove F.C chobul el tachi
GOLLIATH Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 13.5
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen tragic


3e minuut.
Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski onderschept slim de pass. Dolibowski geeft een hoge lob. Cantilli rent richting de bal. Cantilli geeft de bal voor. De los Cobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Cantilli haalt uit met een fantastische trap. Cubillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. House bereikt de bal nog maar net als eerste. House geeft een hoge lob. Cantilli springt en kopt de bal. De los Cobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cantilli de bal. Cantilli passt de bal zonder na te denken. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holtzman met de inworp. Jubîrcu met een sublieme pass. Cantilli is nu in balbezit. Cantilli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 2:0

10e minuut.
Cantilli heeft problemen om de bal te vangen. Cantilli met een sublieme pass. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Dan haalt uit met een fantastische trap. De los Cobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 3:0

12e minuut.
Holtzman rent richting de bal. Holtzman geeft een lange en hoge pass. Cantilli kopt de bal weg. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Dan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 4:0

16e minuut.
Jürgents speelt de bal door. Jubîrcu is nu in balbezit. Jubîrcu passt de bal zonder na te denken. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap. De los Cobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Jubîrcu geeft de bal voor. House rent richting de bal. House speelt de bal door. Cantilli rent richting de bal. Cantilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cantilli rent richting de bal. Cantilli draait met de bal, schiet en ... De los Cobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 5:0

23e minuut.
Dan heeft problemen om de bal te vangen. Micu rent richting de bal. Micu geeft een lange en hoge pass. Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Dolibowski de bal. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Angulo probeert de bal aan de voet te houden. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. De los Cobos met een harde bal richting middenveld. Valverde kopt de bal weg. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli geeft een lange en hoge pass. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 6:0

40e minuut.
Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli met een sublieme pass. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ... De los Cobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 7:0

41e minuut.
Birmingham speelt de bal door. Parker heeft problemen om de bal te vangen. Dan verovert de bal door een tackle van achteren. Dan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Jürgents de bal. Jubîrcu rent richting de bal. Jubîrcu passt de bal in één keer door. Cantilli rent richting de bal. Cantilli draait met de bal, schiet en ... De los Cobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Angulo de bal. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantilli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Holtzman rent richting de bal. Holtzman geeft een hoge lob. House kopt de bal weg. Klungelig pakt Cantilli de bal. Cantilli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Patricsson komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan geeft een hoge lob. Jubîrcu geeft een lange en hoge pass. Daar is Cantilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OneLove F.C 21%, chobul el tachi 79%.
OneLove F.C - chobul el tachi 8:0

46e minuut.
Parker passt de bal in één keer door. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli onderschept slim de pass. Cantilli haalt uit met een fantastische trap. Cubillo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De los Cobos trapt de bal weg van het doel. Daar is Holtzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holtzman speelt de bal door. Cantilli rent richting de bal. Cantilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 9:0

55e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski geeft een hoge lob. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan onderschept slim de pass. Dan haalt uit met een fantastische trap. De los Cobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 10:0

57e minuut.
Jubîrcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jubîrcu passt de bal zonder na te denken. Cubillo rent richting de bal. Cantilli onderschept slim de pass. Cantilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 11:0

58e minuut.
Klungelig pakt Jubîrcu de bal. Cantilli rent richting de bal. Jubîrcu speelt de bal door. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel. De los Cobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 12:0

60e minuut.
Dan is nu in balbezit. Micu is nu in balbezit. Micu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cantilli de bal. Cantilli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 13:0

64e minuut.
Daar is House, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli geeft de bal voor. Daar is Micu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jubîrcu onderschept slim de pass. Jubîrcu speelt de bal door. Cantilli is nu in balbezit. Cantilli schiet op doel. De los Cobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 14:0

69e minuut.
Birmingham rent richting de bal. Jubîrcu rent richting de bal. Jubîrcu passt de bal met de wreef. Cantilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 15:0

70e minuut.
Zeimuls komt het veld opgelopen. Cihan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dan probeert naar een medespeler te passen. Zeimuls rent richting de bal. Zeimuls passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cihan de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman geeft de bal voor. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 16:0

73e minuut.
Holtzman probeert naar een medespeler te passen. Cihan is nu in balbezit. Cihan heeft problemen om de bal te vangen. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Cubillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zeimuls zal de hoekschop nemen. Cihan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 17:0

76e minuut.
Jürgents geeft een hoge lob. Jubîrcu rent richting de bal. Jubîrcu speelt de bal door. Cihan is nu in balbezit. Cihan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Cubillo trapt de bal weg. Jürgents kopt de bal weg. Dan rent richting de bal. Dan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Piza kopt de bal weg. Jubîrcu bereikt de bal nog maar net als eerste. House met een sublieme pass. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Suárez rent richting de bal. Holtzman onderschept slim de pass. Holtzman geeft een lange en hoge pass. Cihan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

85e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimuls is nu in balbezit. Zeimuls geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cihan de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. De los Cobos trapt de bal weg. Jürgents geeft de bal voor. Cihan heeft problemen om de bal te vangen. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OneLove F.C - chobul el tachi 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OneLove F.C 19%, chobul el tachi 81%.
OneLove F.C - chobul el tachi 18:0