Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico chiriqui A.C. Juventus
Normal Tactiek 1-2-3
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Alvarado passt de bal met de wreef. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís begaat een overtreding. Solís krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Philip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski met een sublieme pass. Oberbillig is nu in balbezit. Oberbillig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Philip passt de bal zonder na te denken. Jacobs rent richting de bal. Jakimowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacobs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Jaramillo met een snelle inworp. Łacek rent richting de bal. Łacek passt de bal zonder na te denken. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski schiet op doel. Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:1

20e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal speelt de bal door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jaramillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonilla komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís probeert naar een medespeler te passen. Bonilla geeft een hoge lob. Buchalski rent richting de bal. Buchalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Solís passt de bal met de wreef. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. Daar is Oberbillig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberbillig draait met de bal, schiet en ... Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buchalski rent richting de bal. Buchalski geeft de bal voor. Klungelig pakt Nieto de bal. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Philip bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski is nu in balbezit. Buchalski schiet op doel. Nieto probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:2

34e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bracho. Vargas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Łacek passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas met een sublieme pass. Solís is nu in balbezit. Solís geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bernal passt de bal in één keer door. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacobs krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Philip controleert de bal met de borst. Buchalski is nu in balbezit. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Oberbillig rent richting de bal. Oberbillig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski passt de bal in één keer door. Zapata rent richting de bal. Oberbillig verovert de bal door een tackle van achteren. Oberbillig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chiriqui 80%, A.C. Juventus 20%.
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:3

51e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino met een sublieme pass. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Oberbillig is nu in balbezit. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:4

62e minuut.
Tuñón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philip is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalski is nu in balbezit. Buchalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tuñón geeft de bal voor. Inworp. Vargas met een snelle inworp. Buchalski rent richting de bal. Buchalski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oberbillig is nu in balbezit. Oberbillig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:5

69e minuut.
Zapata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bonilla met de inworp. Oberbillig probeert de bal met de borst te controleren. Oberbillig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Łacek probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig schiet op doel. Pérez bokst de bal weg.

79e minuut.
Łacek speelt de bal door. Oberbillig probeert naar een medespeler te passen. Buchalski rent richting de bal. Buchalski schiet op doel. Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Łacek rent richting de bal. Łacek geeft een lange en hoge pass. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalski schiet op doel. Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig haalt uit met een fantastische trap. Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buchalski rent richting de bal. Buchalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chiriqui 62%, A.C. Juventus 38%.
atletico chiriqui - A.C. Juventus 0:6